Lokacija

RIVER ONE

River One je zgrada koja se nalazi na izuzetno povoljnoj lokaciji, pružajući svojim stanarima praktičnost i pristup mnogim važnim objektima u gradu. Bez obzira da li vam je potrebna kupovina, medicinska pomoć, obrazovanje ili rekreacija, sve je na dohvat ruke iz ove zgrade.
SVI VAŽNI SADRŽAJI SU VAM NA DOHVAT RUKE

Centar grada

Nalazi se svega 600 metara udaljeno od centra grada, što znači da ste u neposrednoj blizini mnogih trgovina, restorana, kafića i drugih mesta za zabavu. Ovo je posebno povoljno jer vam omogućava lakoću pristupa svim gradskim sadržajima bez potrebe za dugim putovanjima.

Tržnica

Tržnica se nalazi takođe na samo 600 metara udaljenosti od zgrade, pružajući vam mogućnost da jednostavno kupujete sveže namirnice i lokalne proizvode. Ovo je idealno za one koji preferiraju svežu hranu i žele da podrže lokalne prodavce.

Market

Najbliži Market je takođe blizu, udaljen samo 300 metara. To vam pruža mogućnost brze kupovine osnovnih namirnica i
kućnih potrepština bez potrebe za dugim putovanjima.

Apoteka

Za zdravstvene potrebe, River One je blizu apoteke, udaljene samo 150 metara. To je izuzetno praktično jer omogućava brz pristup lekovima i medicinskim potrepštinama u hitnim situacijama ili tokom svakodnevnih zdravstvenih potreba.

Tvrđava Kastel

Nedaleko od zgrade, na samo 550 metara, nalazi se Tvrđava Kastel. Ovo je istorijski i kulturni spomenik koji možete istražiti i uživati u prelepom ambijentu. Poseta tvrđavi može biti odličan način da provedete slobodno vreme i upoznate se s lokalnom istorijom.

Ambulanta

Ambulanta je udaljena 500 metara od River One, pružajući vam pristup zdravstvenoj zaštiti u blizini vašeg doma. Ovo je važno za hitne situacije ili kada vam je potrebna brza medicinska pomoć.

0 m
Centar grada
0 m
Tržnica
0 m
Market
0 m
Vrtić Radost
0 m
OŠ Jovan Cvijić
0 m
Stadion FK BSK
0 m
Apoteka
0 m
Kastel